YEREL
Giriş Tarihi : 21-09-2022 09:03

Dünya Temizlik Günü Şanlıurfa'da geniş bir katılımla gerçekleşti.

Dünya Temizlik Günü Şanlıurfa'da geniş bir katılımla gerçekleşti.

81 ilde Let's Do It! Türkiye tarafından organize edilen "Dünya Temizlik Günü" Şanlıurfa'da geniş bir katılımla gerçekleşti. 

Geleceğimizi şekillendirmek ve güzelleştirmek için birlik olmanın gerekliliğine ve toplum bilincinin önemine ekip olarak inanan Let’s Do It! Türkiye ekibi Anadolu'nun her köşesinde farkındalık yaratmak, çöp körlüğünü yenmek ve yaşanabilir yarınlar için çalışıyor.

2021 yılında Türkiye’de gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü’ne 81 ilden 30.000’den fazla gönüllü katılım sağladı. 272 farklı temizlik noktasında toplamda 40 bin tondan
fazla katı atığı doğadan ayrıştıran gönüllüler, bu sene de 81 ilde temizlik hareketini gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attılar. Bu senenin Ana Sponsoru Lesafree Türkiye, Altın Sponsoru Michelin, MFET, Fiba Group, Gümüş Sponsoru Beybi Eldiven ve Koroplast, Dijital Sponsor ise Chomar markalarıydı.

Şanlıurfa’da Let’s Do It! Hareketinin davetine 23 kurum katılım gösterdi. Karaköprü Mesire alanında yapılan temizlikte, 32 poşet (yaklaşık 350 kg) çöp toplandı.  

AdminAdmin