YEREL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 12:26

Eyyübiye Uğurlu Sanayi’de Esnaf-Müşteri Memnuniyeti Sağlandı

Şanlıurfa şehir merkezinde dağınık halde bulunan küçük sanayi esnafının bir arada yer alması için kooperatif yöntemiyle yaptırıldıktan sonra 13 yıl atıl durumda kalan Uğurlu Sanayi Sitesi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un başlattığı çalışmalar sonrası hayat buldu.

Eyyübiye Uğurlu Sanayi’de Esnaf-Müşteri Memnuniyeti Sağlandı

Betonarme kaldırımları, asfalt yolları ve çevre düzenlemeleri Başkan Mehmet Kuş’un talimatıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından tamamlanan Uğurlu Sanayi Sitesi’ne esnaf da yine Başkan Kuş’un esnaf temsilcileriyle yaptığı görüşmeler sonucu yerleşmeye başladı.

Hizmete sunulduğu iki ay gibi bir sürede yarısına yakını dolan Uğurlu Sanayi Sitesi’nde yerlerini alan esnaf, yıllardır atıl halde bulunan bu yatırımı ekonomiye kazandırdığı için Başkan Mehmet Kuş'a ve emeği geçenlere teşekkür ederken, halen mahalle aralarında çalışan meslektaşlarını da siteye davet ettiler.

Meslektaşlarına, buraya taşınmaları halinde daha rahat çalışabilecek ortama kavuşacaklarını, müşterilerinin de fazlasıyla buraya geleceğini belirten Uğurlu Sanayi Sitesi esnafı, Şanlıurfa merkezin yanı sıra Harran, Akçakale hatta Viranşehir’den bile müşterilerinin buraya geldiklerini ifade ederek, geçmişte Evren Sanayi Sitesi için de aynı tereddütte bulunan esnafın şu an büyük pişmanlık yaşadığını hatırlattılar.

Araçlarını tamir etmek için Uğurlu Sanayi Sitesi’ne gelen müşteriler de, burada tüm esnafın, her iş kolunun bir arada bulunduğunu dile getirerek, kendileri için büyük kolaylık olduğunu söylediler.


 

AdminAdmin