SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:24

Eyyübiye'de Büyük Bir Değişim Rüzgarı Esiyor

Eyyübiye'de Büyük Bir Değişim Rüzgarı Esiyor

Aday olduğu günden itibaren Eyyübiye ilçesini karış karış gezen sorunları yerinde dinleyen Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’nin seçim irtibat büroları her gün yüzlerce katılımla dolup taşıyor.
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, yoğun desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Ekinci, yaptığı açıklamada, "Seçim çalışmaları boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eyyübiye'de büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Bu rüzgarı birlikte büyüteceğiz ve Eyyübiye'yi hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.
Ekinci, "Eyyübiye'de her mahalleye hizmet götüreceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız. Eyyübiye'yi daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için hep birlikte mücadele edeceğiz." diye konuştu.
Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye'nin farklı mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Ekinci'ye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ettiler ve Eyyübiye'de değişim istediklerini dile getirdiler.

AdminAdmin