KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 31-10-2023 19:03

Genç Sanatçı Özüm Urfa’dan sonra yeni şarkıları için kamera karşısına geçti…

Genç Sanatçı Özüm Urfa’dan sonra yeni şarkıları için kamera karşısına geçti…

Şanlıurfa’nın ve bölgenin yakından tanıdığı, sesiyle ve şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ünlü ses sanatçısı Urfa’lı İbrahim Halil Bulut yeni klibi için bir kez daha kamera karşısına geçti.
Yurtiçi ve yurt dışı sahneleriyle adından sık sık söz ettiren sesiyle ve eşsiz sahne performansıyla gönüllere taht kuran "İbrahim Halil Bulut" yeni olan “Ben seni unutamadım, Ben bunları hak etmedim “ adlı eserleri için kamera karşısına geçti.
Seslendirmekten gurur duyduğum bu eserleri dinleyenlerimle buluşturmak için sabırsızlanıyorum. Gerek sosyal medyada gerekse sahnelerimde beni yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim aynı zamanda bu albümde emeği geçen tüm müzisyen arkadaşlarıma aranjörüme ve müzik yönetmenime de teşekkürlerimi bir borç bilirim diye sözlerine devam eden Bulut daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğim diyerek yeni projelerinin de sinyalini verdi.
Her geçen gün dinleyici ve, izleyici kitlesini arttıran müzik piyasasında basamakları hızla tırmanan İbrahim Halil Bulut daha önce de “ÖZÜM URFA” isimli şarkısıyla bir kez daha gündem deki yerini koruyarak şarkıya çektiği klip sosyal medya da binler ce kez izlenmişti.
Ben seni unutamadım isimli şarkının klibine Şanlıurfa’nın en nezih mekânı sayılı sanatçıların kliplerinin çekildiği ŞANLURFA KENT PLATOSUNDA çeken Bulut “Ben bunları hak etmedim “isimli şarkının diğer klibini ise yine memleketi Şanlıurfa’nın önemli restoranlarından biri olan “EFULİM” isimli mekânda çekti.
Her klibi ve şarkısı büyük heyecanla beklenen Urfa’lı sanatçı İbrahim Halil Bulut müzik dünyasında önemli şarkılar ve klipler imza atmaya devam ediyor.

AdminAdmin