YEREL
Giriş Tarihi : 10-11-2023 09:14

GENÇLER, EĞİTİME ÖNCELİK VEREN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Haliliye Belediyesi’nin Üniversiteye Hazırlık Kursundan faydalanan gençler, uzman hocalar eşliğindeki konu anlatımlarıyla eksik konularını tamamlıyor. Periyodik olarak yapılan AYT ve TYT deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçme şansı yakaladıklarını ifade eden gençler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

GENÇLER, EĞİTİME ÖNCELİK VEREN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

Eğitime öncelik veren projelerle gençleri geleceğe hazırlayan Haliliye Belediyesi, bünyesindeki kütüphane ve okuma salonlarının yanı sıra ücretsiz dershane hizmeti veren Üniversiteye Hazırlık Kursu ile öğrencileri sınav maratonunda yalnız bırakmıyor. Üniversiteye Hazırlık Kursunda uzman eğitmenler eşliğinde konu anlatımları ve soru çözümleri ile gençleri hayallerine hazırlayan Haliliye Belediyesi, her hafta düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi ( AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) öğrencilere kendilerini deneme şansı veriyor. ÖSYM formatında yapılan deneme sınavlarıyla hem eksik konularını görme hem de zaman kontrolünü sağlama fırsatı bulan öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi hayallerine daha emin adımlarla hazırlanıyor. Düzenli olarak yapılan ücretsiz deneme sınavlarıyla net sayılarını artırdıklarını ifade eden gençler, eğitime ve gençlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, yapılan açıklamada ise ücretsiz dershane hizmetinden yararlanmak isteyen gençlerin Cengiz Topel İlkokulunda kayıt oluşturabilecekleri ve detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezini aramaları gerektiği kaydedildi.

AdminAdmin