SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2023 16:26   Güncelleme : 29-03-2023 16:39

Göbeklitepe Ajansın Konuğu Pakır Oldu

Göbeklitepe Ajansın Konuğu Pakır Oldu

Şanlıurfa'da AK Parti'den Milletvekili Aday adayı olan Ekonomist Yazar Mustafa Pakır Gazeteci İsmail Arslan’nın hazırlayıp sunduğu Göbeklitepe Ajans %100 siyaset Programının konuğu oldu.

30 sosyal medya üzerinden aynı anda yapılan canlı yayın binlerce kişi izledi

Şanlıurfa’nın sevilen ve çalışkan simalarından olan Ekonomist Yazar Mustafa Pakır, Milletvekili aday adaylığı sürecinde geçmiş çalışmalarını ve gelecekte uygulamak üzere hazırladığı projelerini her platformda açıklayarak kentte yeni bir imaj ve hizmet getireceğini aktarıyor. 

Çözüm Önerileri Sunuyor
Vergi ve Demokrasi, Taşların Dili, Markalaşma, Sürdürebilirlik ve Kadına Şiddet adlı kitaplarla eser bırakan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Yazar Mustafa Pakır, donanımlı ve Şanlıurfa sorunlarına hakim kişiliğiyle hizmet adına çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor.

Mega Projeleri Raporlarla Kamuoyuna Sunan Pakır İsmail Arslan’nın hazırlayıp sunduğu %100 siyaset  programında hazırladığı raporları sunan Pakır, sorunların çözümü için gerekli bilgileri açıkladı. Kentsel dönüşüm, tarım, dijital devrim, markalaşma, teknokent, eğitim, turizm çalıştayı, işsizlik ve gastronomi gibi büyük mega projelerini hazırladığı raporlar ile tek tek açıklayarak şehrin tüm sorunlarına vakıf olduğunu çözümü için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

İŞTE O PROGRAMIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

AdminAdmin