YEREL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 17:19

GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİ ŞİİR GECESİ VE PANEL DÜZENLEDİ.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Şiir Gecesi ve Panel düzenledi.

GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİ ŞİİR GECESİ VE PANEL DÜZENLEDİ.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü etkinliklerini Kapsamında Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti  Coffee Art’a  “ŞİİR AKŞAMLARI” adlı  şiir gecesi düzenleyerek misafirlere anlamlı ve Güzel bir gece yaşattılar.

Birbirinden Anlamlı şiirlerin Seslendirildiği gecede, zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Böyle bir Geceyi hazırlayan Göbeklitepe Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetine Teşekkür eden Misafirler, bu tür sosyal etkinliklerin her zaman devam etmesini istediler.

Gerçekleştirilen Gece ile ilgili olarak bir Açıklama yapan Başkan Reşit Öncel; 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla hem meslektaşlarımıza hemde halkımıza bit şiir Gecesi düzenledik. Birbirinden kıymetli şiirleri Cemiyetimize gönül vermiş kardeşlerimiz yorumladı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine Bu Gecede bizlere Kapılarını açan COFFEE Art’a da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür sosyal ve Kültürel etkinliklerimiz devam edecektir.

Yine etkinliklerimiz kapsamında, TED Kolejinde Öğrencilerimize yönelik “Kariyer günleri” programı kapsamında seminer düzenledik. Cemiyetimizin üyeleri burada Bir Çok Gazetecilik alanında deneyimlerini öğrencilerimize aktardı. İlgi ve alakalarından dolayı TED Koleji Yönetici, Öğretmenleri ve Öğrencilerine’de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi

Bu Programların hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı, ayrı teşekkür ediyor, Tüm Gazeteci Arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

AdminAdmin