YEREL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 23:31

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetimi 10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda, “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Toplumu bilgilendirmede, toplum ve devlet arasındaki ilişkilerin sağlıklı yürümesinde son derece hassas bir görevi yerine getiren basınımız, bilgi ve teknoloji çağına girdiğimiz günümüz dünyasında yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, kitle iletişim araçlarında yaşanan gelişmelere ayak uydurarak sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydedip geçmişten günümüze ülkemizin ve ilimizin gelişmesine çok değerli katkılarda bulunmuştur. Basının ulaştığı seviyede en büyük pay, şartlar ne olursa olsun görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. Bu düşüncelerle vatandaşlarımıza doğru bilgiyi zamanında ulaştırmak için fedakarca çalışan, dürüst ve ilkeli yayıncılığı benimseyen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, karşılaştıkları zorlukları iş birliği içerisinde aşacağımıza olan inancımla çalışmalarında başarılar diliyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyoruz..

AdminAdmin