SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 22:56

GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.

GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.

DEVA Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Hakan GÜL, yapacakları projeleri sıraladı.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde DEVA Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Hakan GÜL, Karaköprü için yapılacak projelerini anlattı.
 Adalet için, barış ve demokrasi için, hukukun üstünlüğü için, atılım ve kalkınma için, sosyal yaşam hayatını güzelleştirmek için, batan ekonomiyi düzeltmek ve bilhassa çocukların geleceği için DEVA Partisi diyen Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Hakan GÜL, Proje Ve Vaatlerini şöyle sıraladı.
1. Hafif raylı sistem olan tramvayı hayata geçirerek karaköprü'ye getireceğiz.
2. Şanlıurfa havalimanına günde 3 defa olmak üzere sadece 10 tl karşılığında gidiş ve gelişleri sağlayacak otobüs ring seferleri düzenleyeceğiz.
3. Evde çalışmak isteyen kadınlara yönelik iş olanakları sunacağız.
4. Evde yalnız yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerine haftada bir 1 sağlık görevlisi ve 1 temizlik görevlisi göndereceğiz. hastaneye gitmesi gerekiyorsa yine belediye olarak biz götürüp tekrar evine biz bırakacağız.
5. Kimsesiz ve bakıma muhtaç engelli vatandaşlarımız ve yaşlılarımız için engelli ve yaşlı bakım merkezi kuracağız.
6. "her okula ücretsiz içme suyu yerleştirilsin" projesini hayata geçireceğiz.
7. Belediye kent sinemasını ve tiyatro sahnelerini devreye koyarak halkımızın daha sosyal olmasına katkıda bulunacağız.
8. Karaköprü'de aile hekimliği olmayan nüfusu 300 den fazla olan her köye belediye olarak haftada 2 defa olmak üzere 1 doktor ve 1 hemşire görevlendireceğiz.
9.  3,4,5 yaş gruplarını kapsayacak çocuklarımız için kreşler açacağız.
10. İlkokula giden her öğrenciye paket süt uygulamasını hayata geçireceğiz.
11. Belediye olarak her seviyeye uygun ücretsiz ingilizce eğitim kursları açacağız.
12.Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize sınava hazırlık kursları açarak matematik, fen,ve sosyal bilimler derslerinde ücretsiz kurslar vereceğiz.
13. Üniversite sınavında ilk 10.000' e giren öğrencilerimize 10.000 tl ye kadar harçlık vereceğiz.
Karaköprü için Projelerini sıralayan DEVA Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Hakan GÜL; “Zaman büyük düşünme zamanıdır. Zaman taşın altına elini koyma zamanıdır. Zaman haksızlıkların karşısında durma zamanıdır. Zaman DEVA Partisi zamanıdır. Allah'ın izni ile tüm halkımızın derdine DEVA olacağız.”Dedi.

HAKAN GÜL KİMDİR?
1980 yılında Şanlıurfa 'da doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı. 1998 yılında İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nu başarıyla bitirerek Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda İdari-Mali İşler Personel Astsubayı olarak  23 yıl Türkiye'nin çeşitli üs ve filo komutanlıklarında görev yaptı. 2021 yılında emekli olarak Şanlıurfa 'ya yerleşti. 2008 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2015 yılında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü' nde Banka ve Finans dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gayrimenkul brokeri olarak iş hayatına devam etmektedir.

AdminAdmin