SAĞLIK
Giriş Tarihi : 28-11-2023 16:09

Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi artık 7/24 hizmette.

Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi artık 7/24 hizmette.

Sağlık hizmetlerinin daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesinin büyük önem taşıdığı için vatandaşın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak adına Haliliye (Devteşti)Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde 7/24 Nöbet uygulaması ile Acil Nöbet Sistemine geçildi.
İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz’ın 22 Kasım diş hekimleri gününde Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde kısa sürede nöbet sistemine geçileceği müjdesini vermişti. “01Aralık, 2023 itibariyle Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde 24 saat esaslı nöbet hizmeti başlayacaktır."
Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Mustafa Ferhat Demir yaptığı açıklamada;
Hastanemiz Ağustos ayı itibariyle 24 Diş hekimi ile hizmet vermeye başladı. Hastanemiz bünyesinde 50 Diş Kliniği ve 5 yataklı servis olarak hizmet verecektir. Ayrıca Hızmalı mahallesinde bulunan” Hızmalı semt polikliniğinin” hizmet binası mevcuttur. Hastanemiz Ağustos ayı itibari ile hizmet vermeye başlamıştır. Bakanlığımız bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde hastanemize 32 diş hekimi ataması gerçekleştirilmiştir. Hastanemize yapılan yeni diş hekimi atamalarından sonra MHRS sistemi ile 182 arayarak hastalarımız en kısa sürede randevu alabilmektedirler. Ayrıca ayaktan hastalarımız müracaat etmeleri halinde muayene ve tedavi olabilmektedirler.
Demir Yapılan atamalardan sonra bölge halkının talepleri üzerine 24 saat nöbetçi polikliniği “01Aralık, 2023” tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Hafta içi ve hafta sonu 24 saat acil diş nöbet hizmetleri verilmeye başlandı. Bu hastaneye gelenler, 24 saat süresince kanama, enfeksiyon, şiddetli ağrı ve travmanın eşlik ettiği acil vakalarla ilgili kesintisiz hizmet alacaklardır.
Bölge halkımıza hayırlı olsun dedi.
Hastanelerimizden Hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tedavinizi yaptırabilmek için Alo 182 veya www.mhrs.gov.tr adresinden randevularınızı alabilirsiniz.

 

AdminAdmin