SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-08-2023 10:45

Haliliye Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Hizmet vermeye başladı.

Türkiye de İki ve üzeri Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olan 4. İl Şanlıurfa’dır. (Adana, Ankara İstanbul, Şanlıurfa) Şanlıurfa’nın en büyük Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi olan Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Haliliye Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Hizmet vermeye başladı.

Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Mustafa Ferhat Demir “Hastanemiz

01 Ağustos itibari ile ayaktan ve Mhrs üzerinden Hasta kabulüne başlamıştır.

Başhekim Demir; 2018-2019 Devteşti’ nde Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi olarak inşa edilen bina 2020 yılı Temmuz ayında Hastaneye dönüştürülmesi için Sağlık Bakanlığına devredilmişti.

Haliliye Belediyesi tarafından proje ve tadilatı yapılan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tıbbi Cihaz ve tefrişat işlemleri tamamlanan “ Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi”

Hizmet binası 9 kattır. İlk Altı kat klinikler 7. Kat Ameliyathane ve sterilizasyon ünitesi 8. Kat idari ofislerden oluşmaktadır. Zemin katta Şanlıurfa Eğitim ve araştırma Hastanesine bağlı Çocuk ve Dâhiliye polikliniklerinin olduğu semt polikliniği hizmet vermektedir.

Hastane 50 Diş Kliniği ve 5 yataklı servis olarak hizmet verecektir.

Sağlık Bakanlığı tarafından Haliliye ilçemizde bulunan” Hızmalı semt polikliniğinin” bu hastaneye bağlanmasıyla 65 ünit ve 5 yatak kapasitesine sahip Şanlıurfa'nın en büyük hastanesi olarak Hizmet vermeye başlamıştır.

Vatandaşlarımız ayaktan müracaat ederek veya 182 MHRS üzerinden randevu alarak Diş Tedavilerini yaptırabilirler.

Tüm Şanlıurfa Halkına hayırlı olsun ”dedi.

AdminAdmin