SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:51   Güncelleme : 14-03-2024 14:52

Haliliye Belediye Başkan Adayı Vedat Doğar, İlçe Halkıyla İç İçe: Sorunlara Yerinde Çözümler Vaat Ediyor

Haliliye Belediye Başkan Adayı Vedat Doğar, İlçe Halkıyla İç İçe: Sorunlara Yerinde Çözümler Vaat Ediyor

 Yeniden Refah Partisi'nin Haliliye Belediye Başkan adayı Eczacı Vedat Doğar, Şire Pazarı ve Çağdaş Çankaya Mahallesi esnafını ve vatandaşlarını ziyaret etti. Doğar, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşarak, onların talep ve beklentilerini dinledi.
Belediye hizmetlerinin yetersizliğinden dert yanan vatandaşlara seslenen Doğar, "Sizlerin destekleriyle seçim sonrası belediye başkanlığına geçtiğimizde, sorunları en kısa sürede çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Ekibimizle birlikte sahaya inecek, yerinde çözümler üreteceğiz ve ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz" dedi.
Vatandaşlara sunduğu projeleri anlatan Doğar, "Haksızlığın, hukuksuzluğun ve adaletsizliğin, torpilin önüne geçeceğiz. Milletimizin her daim yanında olacağız. Yerel yönetimde şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.
Doğar'ın, Haliliye ilçesinde yaşayan vatandaşların sorunlarına duyarlılıkla yaklaşarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesi, seçimlerdeki performansını olumlu yönde etkileyebilir.

AdminAdmin