YEREL
Giriş Tarihi : 24-08-2023 12:28

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÜRETİM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

“Üreten belediyecilik” anlayışının benimsendiği Haliliye’de atölyelerin sayısı her geçen gün artıyor. Ahşap ve Metal İş Atölyesinin ardından kurulan Elektrik ve Elektronik ile Benzinli Motorlar Atölyesinde bir yandan üretim devam ediyor, bir yandan tasarruf sağlanıyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÜRETİM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kurulan atölyelerde kaynaklar verimli kullanılıyor.

“Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Ahşap ve Metal-İş Atölyesi ile kendi kamelya, bank ve piknik masalarını üretiyor. Belediye bünyesinde kurulan atölyede ustalar tarafından kaynak, boyama aşamalarından geçirilen kamelya, piknik masaları ve banklar, son olarak ahşap bölümü ile kullanıma hazır hale getiriliyor. Vatandaşların, yaşam alanı sunulan parklarda aileleriyle daha rahat ve keyifli vakit geçirilebilmesi için şehre kazandırılan kamelyalar, son olarak ustalar tarafından parklara monte ediliyor. Ahşa ve Metal-İş Atölyesinde üretim bir an olsun durmazken, ekiplerin özverili çalışmasıyla Elektrik ve Elektronik Atölyesi ile Benzinli Motorlar Atölyesi de kuruldu.

Elektrik ve Elektronik Atölyesinde, vatandaşlara daha güvenli alanlar sunmak için parklara kazandırılan aydınlatmaların bakım ve onarımı yapılıyor. Kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanmasıyla ailelere yeniden güvenli yaşam alanları sunulurken, Benzinli Motorlar Atölyesinde ise peyzaj çalışmalarında kullanılan araç ve iş makinalarının tamiratı yapılıyor. Böylelikle hayata geçirdiği atölyeler ile hizmette hızlı işleyişi sağlayan Haliliye Belediyesi, dışa bağlılığı da minimum düzeye indirerek, tasarruftan yana oluyor.

AdminAdmin