YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:26

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN COŞKULU AÇILIŞ TÖRENI

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çamlıdere Çok Amaçlı Salon, düzenlenen coşkulu açılış töreniyle hizmete sunuldu. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tesisin bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, “Çamlıdere her zaman için dün, bugün ve yarın cumhurbaşkanımızla, AK Parti ile beraber yol yürümüş bir bölgemiz. Geldik, buralarda sözlerimizi verdik ama sözlerimizi verirken şu cümleleri de kullandık; sözümüzün eriyiz Haliliye’nin neferiyiz dedik. Ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirdik” ifadelerini kullandı.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN COŞKULU AÇILIŞ TÖRENI

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Çamlıdere Çok Amaçlı Salonun açılışı için tören düzenlendi. Törene Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 24 ve 26’ncı dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, belediye meclis üyeleri, teşkilat üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Coşkuyla gerçekleşen programın açılışında konuşan Çamlıdere Mahalle Muhtarı Halit Kaya, “Bir gerçeği dile getirmek adına ne zaman Mehmet Canpolat başkanımızın kapısını çaldıysak, ne zaman telefonla aradıysak anında telefonumuza cevap vermis, gittiğimizde bizlerle görüşmüş ve taleplerimizi anında birim müdürlerine aktararak net bir şekilde çözüme kavuşturmuştur” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT: SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ, HALİLİYE’NİN NEFERİYİZ

Başkan Mehmet Canpolat’ta konuşmasında Çamlıdere Çok Amaçlı Salonun bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Verdikleri sözleri bir bir tutmanın gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Canpolat, şunları kaydetti:
“Çamlıdere her zaman için dün, bugün ve yarın Cumhurbaşkanımızla, AK Parti ile beraber yol yürümüş bir bölgemiz. Geldik, buralarda sözlerimizi verdik ama sözlerimizi verirken şu cümleleri de kullandık; sözümüzün eriyiz Haliliye’nin neferiyiz dedik. Ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirdik. Ama söz verirken neye güvendik, tabii ki önce Allah’a sonra Cumhurbaşkanımıza sonra bakanımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, teşkilatımıza ve size güvendik, söz verdik. Ben onlardan Allah razı olsun diyorum. Memlekette hizmet denilince, Türkiye’de hizmet denilince herkesin aklına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Neden geliyor, İstanbul Belediyesinde devrim yaptı çağ atlattı. İstanbul’da belediyeciliği AK Parti belediyeciliğini herkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendi. Biz de ondan öğreniyoruz, bizler de onun yolunda gidiyoruz, bizim idolümüz sembolümüz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Çamlıdere‘nin özelinde bizden bir çok amaçlı salon dediler, emriniz olur başımız üstüne gözümüz üstüne dedik. Depreme denk geldi, yanıma dedi ki başkanım buraya güçlendirirelim, çağırdım mühendisleri burası depreme dayanıklı bir şekilde çelik konstüksiyon takviyeleri yapıldı. Bizim halı saha biraz büyük olmalı, biraz standartları yüksek olmalı, metraj yönünden, metre kare yönünden emrin olur dedik muhtarım sen her zaman için sen bizim yanımızda oldun. Soyunma odasıyla, muhtar evi ile bölgeye futbol müsabakaları yapılabileceği halı saha yaptık. Yine muhtarım geldi dedi ki başkanım asfalttan başlamışsın senin için Çamlıdere özel evet bizim için özel hemen Çamlıdere’nin içerisinde köyün içerisini çok şükür asfaltladık. Ama biz ifade ettiğim gibi gücümüzü sizden alıyoruz, işimiz hizmet biz sizin emrinizdeyiz. Yine 31 Mart’a doğru giderken 31 Mart’ta önümüze bir sandık inecek inşallah önce Allah’a inanıyoruz, sayın Cumhurbaşkanımız bizleri 31 Mart’a kadar size emanet etti, 31 Mart’tan sonra da sizler bizim en kıymetli emanetlerimizsiniz. 31 Mart günü akşamı sandıklar açıldığında inşallah ak ak ak oylarla sandıkları doldurmaya hazır mıyız.”

MİLLETVEKİLİ KAÇAR: REKOR OY BEKLİYORUZ

Milletvekili Mahmut Kaçar ise konuşmasında rekor oy beklediklerinin altını çizerek, “Sandıklarımıza sahip çıkacağız ve 31 Mart’ta Allah’ın izniyle rekor bir oyla Zeynel Abidin Beyazgül’ü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Mehmet Canpolat kardeşimizi de Haliliye Belediye Başkanı olarak, sayın bakanımız da Ankara’ya dik bir şekilde Şanlıurfa’nın sorunları için eline masa vuracak güçle hep beraber göndereceğiz Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ: BAŞKAN CANPOLAT, KARINCA GİBİ ÇALIŞIYOR

Açılış programında son olarak konuşan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’da, Haliliye’de Mehmet Canpolat’ın karınca gibi çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:
“Hem Çamlidere Çok Amaçlı Salonumuzun açılışını hem de böylesine coşkulu bir kalabalık ve bölgemizin saygın insanlarıyla bir arada olmak gerçekten bizim için büyük bir şereftir. 31 Mart yerel seçimleri sadece Haliliye’mizin, Çamlıdere bölgemizin değil Türkiye’mizin ve Şanlıurfa’mızın kaderini tayin eden bir seçimdir. Verdiğimiz her oy bizim irademizi yansıttığı gibi bizim memleketimizi kime emanet edeceğimize dair kararımızı yansıtacaktır. Bir yandan Haliliye’de Mehmet Canpolat kardeşimi ikinci dönem için, Büyükşehir’de Zeynel Abidin bey kardeşimi yine ikinci dönem için seçerken öte yandan Cumhurbaşkanımızın ardından dağlar gibi Şanlıurfa’nın bir kez daha durduğunu dosta düşmana dünyaya bir kez daha ilan edeceğiz Allah’ın izniyle. Bir yandan Büyükşehir Zeynel Abidin kardeşimle ilçemizde Haliliye’mizde karınca gibi çalışan Mehmet Canpolat kardeşimle el ele gönül gönülle birlikte Şanlıurfa için gece gündüz çalışacağız. Bundan hiç ama hiç hiç kimsenin endişesi olmasın.”

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

 

 

AdminAdmin