YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 16:21

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİMİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sınırlarındaki okul kantinlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimde gıda ürünlerini son kullanma tarihlerini kontrol ederek, hijyen denetimi sağladı.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİMİ

Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla halkın sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, ilçe sınırlarındaki okul kantinlerini denetledi. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlığına önem veren zabıta ekipleri, hijyen kuralları başta olmak üzere okul kantinlerinde satışı yapılan gıda ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Satışı yasak olan ürünlerin bulunup bulunmadığını da inceleyen ekipler, kantin işletmecilerine hatırlatma yaparak, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Denetim esnasında herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan zabıta ekipleri, kurallara uyan kantin işletmecilerine teşekkür ederek, denetimlerin sıklıkla devam edeceğini hatırlattı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise öğrencilerin ve vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri halinde, denetimlerin anında gerçekleşeceği ifade edildi.

 

AdminAdmin