SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-11-2023 13:07

Haliliye Diş Hastanesine 32 Diş Hekimi atandı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Haliliye Ağız ve Diş sağlığı hastanesini ziyaret etti. Hastanede Verilen sağlık hizmetlerini yerinde inceledi. İncelemeler sonunda yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebileceği görüşüldü.

Haliliye Diş Hastanesine 32 Diş Hekimi atandı.

Doç. Dr. Abdullah Solmaz; Hastanemize 32 Diş hekiminin atanmasından dolayı Diş hekimlerimize hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Oryantasyon sürelerinin tamamlanmasıyla birlikte 65 Diş hekimi ile bölge halkının ihtiyacını karşılayacaktır. Hastanemiz içerisine kurduğumuz son model cihazların yer aldığı Diş protez laboratuvarı ile hem kendi ihtiyaçlarını hem de Karaköprü de bulunan Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı hastanemizinde ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ağız ve Diş sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Düzenli olarak diş hekimi kontrollerine gitmek, diş çürüklerini, diş eti hastalıklarını ve diğer ağız ve diş sağlığını tehdit eden hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Ağız ve Diş Sağlığı hastanemizde yeni başlayan hekimlerin oryantasyon sürelerinin tamamlanmasıyla tam kapasite ile vatandaşlarımıza modern ve kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacaktır.

Biz tedavi için Hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz ile yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Müdür Solmaz; Kısa süre içerisinde Hastanede 7/24 Nöbet uygulamasına geçileceği müjdesini verdi. Sonrasında hastanede tedavi olmak için hastaları ziyaret ederek; dilek ve önerilerini dinledi, geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

Hastanelerimizden Hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tedavinizi yaptırabilmek için Alo 182 veya www.mhrs.gov.tr adresinden randevularınızı alabilirsiniz.

AdminAdmin