YEREL
Giriş Tarihi : 16-10-2023 13:53

HALİLİYE’DE DERFORME OLMUŞ YOLLAR YENİDEN ONARILIYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti Mahallesinde yürüttüğü üstyapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşemesiyle yeniden onarıyor.

HALİLİYE’DE DERFORME OLMUŞ YOLLAR YENİDEN ONARILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. İlçe genelinde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, merkez mahalleleri kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Bu kapsamda çalışmalarına Devteyşti Mahallesinde devam eden ekipler, deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Kısa sürede çalışmalarda sone gelen Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları ise periyodik olarak merkez ve kısal mahallelerde sürüyor.

AdminAdmin