YEREL
Giriş Tarihi : 17-07-2023 10:35

HALİLİYE’DE MAHALLELER SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

HALİLİYE’DE MAHALLELER SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ulubatlı Mahallesinde sona gelinen sıcak asfalt çalışmaları ulaşımı kolaylaştırıyor. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, “Mahallem adına Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle merkez ve kırsal mahallelerde ulaşımın konforunu artıran Fen İşleri Müdürlüğü, sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 

Kırsal mahallelerde yol açma, sathi kaplama asfalt ve stabilize yol çalışmalarını devam ettiren ekipler, merkez mahallelerde de kilitli beton parke döşeme ile sıcak asfalt çalışmalarını tamamlıyor. Yapılan incelemeler sonucu ömrünü tamamlayan eski asfaltın sökülmesinin ardından hazırlık çalışmalarını tamamlayan ekipler, altyapısını bitirdikleri mahalleleri sıcak asfaltla buluşturuyor. Bu kapsamda; Ulubatlı Mahallesinde hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfaltla yenilenen konforlu yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. 

Ulubatlı Mahallesinde tamamlanan ve ulaşımı kolaylaştıran sıcak asfalt çalışmaları için mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, “Emeği geçen, başta Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere mahallem adına ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başkan beyle birlikte sürekli istişare halindeyiz, sürekli diyalog halindeyiz. Mahallemle ilgili ne zaman ben kendilerine telefon açmış isem, sürekli bana dönüş yapmışlardır, bize yardımcı olmuşlardır, sürekli yanımızda olduklarını biz görmüşüzdür. Latife olsun diye değil, ben 25 yıldan beri muhtarlık yapıyorum, ne zaman telefon açmışsak, bu konuda bize gereken duyarlılığı, sağduyuyu göstermişlerdir. Ben kendisinin şahsına, ekibine, yönetimine, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden sıcak asfalt çalışmaları ise merkez mahallelerde periyodik olarak devam ediyor.

AdminAdmin