YEREL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 12:55

HALİLİYE’DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HUMMALI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı hizmetlerini aralıksız devam ettiriyor.

HALİLİYE’DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HUMMALI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından elektrik altyapı çalışmaları tamamlanan merkez mahallelerde üstyapı onarım çalışmaları tamamlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü; asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Merkez ve kırsal mahallelerde yol medeniyettir anlayışıyla bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elektrik altyapı çalışmalarının tamamlandığı Devteyşti mahallesinde bulunan sokaklar, Haliliye Belediyesi ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yenilendi. Ekipler, Yavuz Selim mahallesinde doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yolları onarıyor.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yol çalışmaların merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak devam ettiği kaydedildi.

AdminAdmin