YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 15:39

HALİLİYE’DE ÜST YAPI HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

HALİLİYE’DE ÜST YAPI HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde üst yapı hizmetlerini aralıksız devam ettiriyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanan merkez mahallelerde üstyapı onarım çalışmaları tamamlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü; asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Merkez ve kırsal mahallelerde bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği doğalgaz döşeme çalışmalarının tamamlandığı 3 merkez mahallede de çalışmalara devam eden ekipler, doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yolları onarıyor. Bu kapsamda; Bağlarbaşı Mahallesinde yürütülen üstyapı çalışmasıyla yollar, kilitli beton parke taşlarıyla döşeniyor. İlk günkü görünümünü kazanan mevcut yollar, kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor. 

Çukurdoruç kırsal Mahallesinde yürütülen stabilize yol çalışmasıyla da konforlu yollar vatandaşların kullanımına açılıyor. Yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri, çalışmalardan ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a ve ekiplere teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yol çalışmaların merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak devam ettiği kaydedildi.

AdminAdmin