SİYASET
Giriş Tarihi : 15-11-2023 19:08

Hanif Düzme Hilvan’dan Belediye Başkanı aday adayı oldu

Hanif Düzme Hilvan’dan Belediye Başkanı aday adayı oldu

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinin sevilen İşadamı ve deneyimli siyasetcisi Hanif Düzme, 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Hilvan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday belirleme süreci devam ederken, aday adaylarının başvurularıyla birlikte yerel siyasette hareketlilik artıyor.

Yerel seçimlerde Hilvan Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Yılların deneyimli siyasetcisi ve iş adamı Hanif Düzme, partisinden aldığı başvurusunu resmi olarak yaptı. Müracaat evraklarını AK Parti'nin Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir'a teslim eden Hanif Düzme'yi sevenleri yalnız bırakmadı. İlçe Başkanı Mustafa Cidir, tüm aday adaylarına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, seçim sürecinin ilçe genelinde demokratik bir atmosferde geçmesini temenni etti. 

AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Hanif Düzme ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Mevla’m çıkmış olduğum bu güzel yolculukta bizleri mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır.’ Derdi. Biz önce Hilvan’ta gönülleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Hilvan için söyleyecek sözümüz yapacak işimiz var, diyerek sözlerini sonlandırdı. 

AdminAdmin