SAĞLIK
Giriş Tarihi : 12-09-2023 14:52

HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ KADROSUNU ÖNEMLİ HEKİMLERLE GÜÇLENDİRİYOR

HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ KADROSUNU ÖNEMLİ HEKİMLERLE GÜÇLENDİRİYOR

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi son dönemlerde yaptığı doktor transferleriyle Şanlıurfa’nın ve bölgenin önemli bir hekim ihtiyacını giderirken, özellikle Tıbbi Onkoloji Bölümünde göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Oğur Karhan kanser alanında ildeki ciddi bir eksikliği giderecek

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunmak için önemli hekim transferleri gerçekleştiriliyor. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte hastanede önemli hizmetlere imza atılırken, Rektör Güllüoğlu’nun girişimleriyle hastanenin hekim kadrosu artırılarak şehrin ve bölgenin önemli bir eksiği gideriliyor. 

Birçok bölümde alanında yetkin hekimler göreve başlarken özellikle Tıbbi Onkoloji Bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Oğur Karhan’ın göreve başlaması kanser hastaları için umut oldu. Şanlıurfa’da eksik olan tıbbi onkoloji alanı uzmanı eksikliği Dr. Öğretim Üyesi Karhan’ın göreve başlamasıyla kanser hastalarının bu konudaki mağduriyetlerinin giderilmesi için önemli bir adım oldu. 

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Oğur Karhan ve farklı bölümlerde birçok uzman hekimin göreve başlaması doktor eksikliğinin yaşandığı Şanlıurfa’da hastalara umut olurken, hastaneye gelen vatandaşlar hekim eksikliğinin giderilmesi için uğraşan Rektör Güllüoğlu ve Harran Üniversitesi Hastanesi yönetimine teşekkür ettiler. 

Önemli tanı ve tedavileriyle bölgenin en çok tercih edilen hastaneleri arasına giren Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi son dönemlerde yaptığı hekim transferleriyle Şanlıurfa’dan ve çevre şehirlerden birçok hastanın tedavi için başvuracağı bir sağlık merkezi olmaya devam edecek.

AdminAdmin