SAĞLIK
Giriş Tarihi : 30-11-2023 14:26

Hilvan Kızılay, kan bağışı toplamada Türkiye 1.’si

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Hilvan Şubesinin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı toplamada, Kızılay Hilvan Şubesi Türkiye 1.’si oldu.

Hilvan Kızılay, kan bağışı toplamada Türkiye 1.’si

Hilvan ilçesi Milli Eğitim personeli ile vatandaşlarının kan bağışına gösterdikleri ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Opr.Dr. Ahmet İnan, “Hilvan Milli Eğitim İlçe Müdürlüğümüz ve Kızılay Kan Merkezimizin ortaklaşa olarak, ‘Kan Ver Hayat Kurtar, Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun’ sloganıyla Hilvan ilçemizde kan bağışlama programı düzenledik. Bizlere desteklerinden dolayı başta Hilvan Kızılay Şubesi Başkan ve personeline, kan veren Hilvan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Ateş ve tüm Milli Eğitim personeline ve Hilvanlı hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Kızılay Şube Başkanı Abdulkadir Karacabey de, “Bugün toplanan kan bağışımızla Hilvan ilçesi olarak Türkiye birincisi olduk. Hilvan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezimizin ortaklaşa düzenlediğimiz kan bağış programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilvan Sinan Ateş ve personellerine teşekkür ederim. Ayrıca Hilvanlı hemşerilerime de desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu programda 235 ünite kan toplayarak Türkiye’de en fazla kan bağışında bulunan Hilvan ilçemiz birinci olmuştur. Emeği geçen personellerimize de teşekkür ederiz. Kan veren Milli Eğitim personellerine ve vatandaşlara özellikle teşekkür ederiz” diye konuştu.

AdminAdmin