SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 18:25

Hilvan'da Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Hilvan'da miting gibi seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. Binlerce kişiden oluşan kalabalık açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Hilvan'da Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve eski vekil Mahmut Kaçar katıldı. Yeni dönemde belediye meclisi adayı üyeler aileleriyle birlikte büyük katılım gösterdi. Bayık'ı desteklemek için bir araya gelen binlerce kişi açılışa büyük ilgi gösterdi.

Bayık, 15 Yıllık Hizmet ve Yeni Projeleri Halka Tanıttı
Miting havasında geçen açılışta konuşan Bayık, 15 yıllık belediyecilik hizmetlerini ve yeni projelerini anlattı. Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri yoğun kalabalığa Hilvan için ne gerekiyorsa onu yapacağız dedi.

Destek Çağrısı: "Başkanınıza Sahip Çıkın!”
TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için Aslan Ali Bayık'a destek istedi. Bozdağ; "Bu dönem Aslan Ali Bayık'ın ustalık dönemidir. Hilvan'a her türlü hizmetin gelmesi için başkanınıza sahip çıkın. Siz sahip çıkarsanız hizmet için başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimiz onun arkasında olacağız" dedi.

Program Coşkulu Bir Şekilde Son Buldu
Program, açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu. Bozdağ ve beraberindekiler, ardından Çığıllı Mahallesi'ne geçti. Burada çevre mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

AdminAdmin