SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 22:23

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan'dan Siverek'e ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan'dan Siverek'e ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan ve beraberindeki heyet, Siverek İlçesinde esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Özaslan ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özaslan, esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra Siverek İlçesinde bulunan Müteahhit'ler derneği, Mimarlar Odası, Mühendisler Odası ve Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, Siverek ilçesinde bir takım temaslarda bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, il ve ilçe teşkilatıyla esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart Belediye seçimleri için esnaftan destek istedi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, il ve ilçe yönetiminden heyetler eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Özaslan, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip 31 Mart'ta yapılacak olan Belediye seçimleri için destek talebinde bulundu.

AdminAdmin