SAĞLIK
Giriş Tarihi : 20-02-2024 18:50

İl Sağlık Müdürü Solmaz Harran da sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, hizmet başkanları ile birlikte Harran Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Solmaz Harran da sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Harran Devlet Hastanesi, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gördüğünden dolayı Gençlik ve kültür merkezine taşınarak burada hizmet vermeye başlamıştı.

Solmaz, vatandaşa sunulan sağlık hizmetlerinin daha iyi verebilmesi, hastaneye dönüştürülen gençlik merkezi içinde ve çevresinde iyileştirme çalışmaları yapılması, yer genişletilmesi ve yemekhane oluşturulması için hastane yönetimi, hastanede görev yapan uzman hekim ve hekimler ile bir araya geldi.

Solmaz, Harran'da yeni hastane yapılana kadar mevcut konumdaki hastanenin tadilatı ile yataklı birim oluşturulması, vatandaşın hastaneye ilk girdiği andan itibaren triaja yönlendirilmesinin sağlanması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Hastanenin yan tarafında oluşturulan konteynır poliklinik ve idari odalarının daha da genişletilmesi ve sahra hastanesi kurulması çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Harran kaymakamı İbrahim Gültekin ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u ziyaret ederek İlçe genelinde sunulan sağlık hizmeti hakkında görüş alışverişinde bulundular.


 

AdminAdmin