SİYASET
Giriş Tarihi : 27-10-2023 17:25

İnsanlık Adına Ses Ver!

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, son zamanlarda Gazze'de yaşanan soykırım niteliğindeki vahşeti gündeme taşıyarak tüm insanlığa seslendi.

İnsanlık Adına Ses Ver!

Her hafta Cuma günü saat 11.11'de Şanlıurfa'nın bir sorununu ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, bu hafta ise son zamanlarda Gazze'de yaşanan soykırım niteliğindeki katliamları, vahşeti gündeme taşıyarak Gazze'de yaşanan insanlık suçuna dikkat çekti.

Halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz!

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat "Çok değerli Urfa halkımız… Her hafta yerel sorunlarımızla ilgili sorunların tespiti ve çözüm önerileri ile beraber sunarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyorduk. Son zamanlarda Gazze'de yaşanan soykırım niteliğindeki katliamlardan dolayı şimdilik yerel çalışmalarımıza kısa bir ara vererek tüm insanlığı ilgilendiren bu vahşeti gündemimize taşımak istiyoruz" dedi.

Terör şebekesi israil barbarlığını tüm insanlığa gösterdi

Polat "Bu mesele İslami bir bilinç ve hassasiyetten öte insani ve vicdani bir mecraya taşınmıştır artık. Terör şebekesi israil yetkilisi biz insanımsı hayvanlarla mücadele ediyoruz diyerek nasıl barbar bir zihniyete sahip olduklarını tüm insanlığın gözü önünde siyonizmin gerçek yüzünü göstermiştir" dedi.

Tüm insanlık siyonizmin vahşetine dur diyor

Polat "Bu söylemlerden ve yaşanan bu katliamlardan dolayı dünyanın birçok ülkesinde insanlar meydanlara, caddelere inerek bu soykırımı, bu vahşeti kabul etmeyerek dur demek istediler. Birçok stadyumda Gazze'lilere destek verildiğini gördük. İnsanlığını yitirmemiş, vicdanı ölmemiş tüm insanların bu siyonizmin vahşetine, katliamına dayanamayıp artık dur dediklerini gördük" dedi.

Mescid-i Aksa'ya her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız

Polat "Bu manada biz Müslümanların tamamen kırmızıçizgisi olan, kutsalı olan ve bizleri ortak paydada birleştiren Mescid-i Aksa'ya her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız lazım" diyerek insanlığını yitirmemiş ve vicdanı ölmemiş tüm insanlara Gazze'ye desteklerini devam etmelerini istedi.

Peki, ne yapabiliriz?

Polat "Peki, ne yapabiliriz? Tüm insanlığın başına bela olan bu siyonizmin hayat damarları olan ürünlerini almayarak boykot edebiliriz. Bu ürünlerin satışını yapanları uygun ve güzel bir şekilde ikaz edip bir bilinç oluşturabiliriz. Tüm insanlığı ilgilendiren bu meseleyi sosyal medyaya taşıyarak açılan hashtaglara destek vererek evimizde, okulda, işyerimizde… Kısaca hayatımızın her alanında gündem yaparak bu zulmü kendi ellerimizle şimdilik durduramıyorsak bile duyurarak her türlü fedakârlığı yapabiliriz" diyerek tüm insanlığı Gazze'de yaşanan zulme dur demeye ve siyonizmin gücünü kıracak adımları atmaya davet etti.

Mazlum Gazze halkının sesine ses olun, Sessiz olmayın!

Polat "Son olarak çağrımız, başta İslam ülkeleri olmak üzere duyarlı vicdanlı tüm insanlara sesleniyoruz: siyonizmin gerçek yüzünü görün artık. Mazlum Gazze halkının sesine ses olun, sessiz olmayın" diyerek tüm dünyanın terör şebekesi olan siyonist terör örgütü olan israilin gerçek yüzünü görmeye ve mazlum Gazze halkına ise her türlü maddi ve manevi destek olmaya çağırdı.

AdminAdmin