SİYASET
Giriş Tarihi : 31-03-2023 22:39   Güncelleme : 31-03-2023 23:03

İŞ ADAMI AYHAN ALAGÖZ; İTHAL MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ!

İŞ ADAMI AYHAN ALAGÖZ;  İTHAL MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ!

İş Adamı Ayhan ALAGÖZ, 14 Mayısta yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde İthal Milletvekili istemiyoruz diyerek tepki gösterdi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde aday adaylarının Ankara’da Mülakatları devam ederken, İş Adamı Ayhan ALAGÖZ, bir basın açıklaması yaptı.
Şanlıurfa’nın dokusunu bilen, Liyakatli, Şanlıurfa’nın Öz evladı Milletvekilleri istiyoruz diyerek, ithal Milletvekilleri istemediklerini dile getiren İş Adamı Ayhan ALAGÖZ; Bu Şehrin Geleceğini çalan kim olursa olsun, Halk olarak karşılarında duracaklarını belirtti.
ALAGÖZ; “ Peygamberler diyarı bu kadim şehir, yıllardır temsiliyet ve hizmet noktasında maalesef Çağ’ın gerisinde kalmıştır. Şanlıurfa’yı tanımayan, Bu coğrafyanın sokaklarını dahi bilmeyen ithal adaylar, Maalesef şehrimizi her geçen gün enkaza çevirmişler, Tarım, Turizm, Sanayi, Enerji sorunu, istihdam gibi Memleketin temel sorunlarını, maalesef çözüme kavuşturamamışlardır. Buradan Tüm siyasi Partilere seslenmek istiyorum. Bu şehri mecliste temsil edecek olan Milletvekillerini,  Şehrin sorunlarına Hâkim, Çözüm önerileri üretebilen, Bu memleketin havasını solumuş, memleketin derdi ile dertlenmiş, Halkın içerisinden seçin. Bu şehir, dışarıdan getirdiğiniz ithal adaylardan çok çekti, çekmeye de devam ediyor. Tüm siyasi Partiler, liyakatli, donanımlı Memleketin öz evlatlarına listelerde yer vermelidir. Kesinlikle bu halk İthal Milletvekili istemiyor. Özellikle belirtmek istiyorum ki Şanlıurfa’da listede yer alacak ithal adaylar, şehrimize ve şahsımıza hakaretten öte küfürdür. Şehrimizin haysiyetli Ailelerine ve şahsiyetli bireylerine sesimiz olabilme imkânı tanıyın” dedi.

AdminAdmin