YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 17:14

İş İnsanı Polat'tan Urfa'daki Esnaf Odalarına Kaçak Festival İsyanı

Şanlıurfa'lı İş İnsanı Mahmut Polat'tan Urfa'daki Esnaf Odalarına Kaçak Festival İsyanı

İş İnsanı Polat'tan Urfa'daki Esnaf Odalarına Kaçak Festival İsyanı

iş insanı Mahmut Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda urfa'da avm, bahçe ve çadır gibi yerlerde festival veya fuar adı ile kurulan ve kurulacak olan alışveriş alanları yerleşik kirasını veren vergisini veren istihdam sağlayan mağazalara zarar vermekte olduğunu dile getirdi....

Şanlıurfa'da bazı avm ve çay bahçelerinde düzenlenen festival veya fuar adı altında kurulan stantlar Urfa'daki yerleşik mağazalara zarar veriyor diyen iş insanı Mahmut Polat esnaf odalarını ve yetkilileri göreve davet etti. Geçtiğimiz dönem Şanlıurfa'da Milliyetçi Harekat Partisinden Milletvekili adayı da olan iş insanı Mahmut Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle; Şanlıurfa’da Avm içlerinde bazı kapalı alanlarda bayan giyim sektöründe festival adı altında il dışından gelip Stand açan firmalara kim izin veriyor.?
yerleşik olan esnaf kirasını,suyunu,elektriğini,KDV sini,eleman ücretini,sgk sını ilinde ödeyen esnafa büyük bir darbedir resmen esnafa hançer saplayıp bitirmektir.
Bir evraka 1350 tl alan esnaf odaları birliği ne yapar ne işe yarar.
Neden müdahale etmezler bu zülme..!Şefik bey yapamıyorsan bırak genç dinamik bu memlekete faydalı olacak birileri gelsin.
Öyle makam odasında oturup sabah akşam farklı muhabbetler sohbetler yapılacak zaman değil.
Odalarda farklı işler yapmak değil lütfen bu memlekete bir şeyler katın varlığınızı gösterin.
Kayıtlı olan bir esnafa bir evrak verip 1350 tl aldığınız paraları ne yapıyorsunuz. Bu tür etkinlik festival adı her ne ise hangi kurumun yetkisinde ise bu işe bir an önce çözüm bulunması gerekiyor.
Şanlıurfa da kocaman fuar alanı var varsa yetkileri gelip gerekli işlemleri izinleri alsınlar fuar yapsınlar.
Geçtiğimiz hafta Büyükşehir belediyesi öncülüğünde Urfa firmalarının katlımı ile çok güzel bir etkinlik gerçekleşti.
Ve fuara katılan firmaların tamamı Urfa yerli firmasıydı.

AdminAdmin