YEREL
Giriş Tarihi : 19-02-2024 11:22

İYİLİK GÜZELDİR DERNEĞİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İyilik Güzeldir Derneği tarafından organize edilen Tanışma ve Dayanışma programına katıldı. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin en güçlü Belediyeleri arasında yer alacağını söyledi.

İYİLİK GÜZELDİR DERNEĞİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İyilik Güzeldir Derneği tarafından düzenlenen Tanışma ve Dayanışma programında dernek üyeleriyle bir araya geldi.

En Büyük Başkan Zeynel Başkan, Ne Karagül, Ne Kırmızıgül Bir Tek Beyazgül sloganlarıyla karşılanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dernek üyeleriyle yakından ilgilendi. İyilik Güzeldir Derneği Gençlik Kolları üyeleri Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL; ‘’ŞANLIURFA, TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYESİ OLACAK’’

Şanlıurfa’da kadınlara yönelik birçok merkez açtıklarını ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sunduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Annelerimiz bizim için kutsaldır. Şanlıurfa’da mağdur olan kadınlara yönelik yardımlarımız devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere destek çıkıyoruz ve bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir. Şanlıurfa genelinde birçok proje çalışmamız oldu. Şanlıurfalı kadınlar her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duruyor. Şanlıurfa Türkiye’nin en güçlü belediyesi olacaktır. Yorulmadan Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

İyilik Güzeldir Derneği Başkanı Hacer Eren ise kadınlara yönelik yapılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

 

AdminAdmin