SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 00:24

KAPLAN; EYYÜBİYE ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

KAPLAN; EYYÜBİYE ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında, Eyyübiye semt pazarı ve Esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Eyyübiye semt pazarı ve Esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.
Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan,İl Başkanı Mustafa Işık , Eyyübiye ilçe başkanı Nurullah Samak Eyyübiye belediye başkan adayı İhsan Ceylan, Encümen adayları ve yönetim kurulu üyeleri bugün Eyyübiye ilçesine çıkartma yaptı.
Eyyübiye’de Esnafların sorunlarını dinleyen Deva Partisi Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan; “Artık halkın dayanacak gücü kalmamıştır. Deva Partisi olarak Ekonomi Politikamızla halkımızı bu çaresizlikten kurtaracağız diyerek şunları ifade etti; 
Kaplan; “ Ülkemizin ekonomik durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Halkımızın bu ekonomi karşısında dayanacak gücü kalmamıştır. Hangi esnafa sorsak, ekonomik anlamda büyük bir çöküntü içerisinde olduklarını dile getiriyorlar. Yani Kısaca Urfa deyimiyle Esnafımız Haho diyor. Deva Partisi olarak Ekonomi Politikamızla halkımıza rahat bir nefes aldıracağız. 31 Mart’a yönetime gelirsek Halkımızı bu çıkmazdan, bu kötü yönetimden kurtaracağız. Biz esnafımızın Ekonomik sorunlarına da DEVA olmaya geliyoruz inşallah “dedi.

AdminAdmin