SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 22:39

KAPLAN, HAKKINDA ÇIKAN ASILSIZ HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU

KAPLAN, HAKKINDA ÇIKAN ASILSIZ HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Hasan Kaplan, Haklarında çıkan bazı spekülasyonlara karşı bir basın açıklaması yaptı.

Kaplan yaptığı yazılı Basın Açıklamaısnda şunları ifade etti: "Aziz hemşehrilerimizin dikkatine!  31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak,sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberler üzerine komuoyuna bu açıklamayı yapmak ihtiyacı doğmuştur. DEVA Partisi halkımızı,içine sürüklendiği sorunlar yumağından çıkarmak,insanlarımızı barış ve huzur içersinde hak ettiği yaşam standardına kavuşturmak,ülkemizi layık olduğu ileri ülkeler arasına taşımak, bölgesinde ve küresel ölçekte gıpta edilen bir ülke haline getirmek için kurulmuştur. DEVA Partisi,Ülkemizde yaşanan herbir sorun alanıyla ilgili çözümlerini Eylem Planlarıyla kamuoyu ile paylaşmış yegane tek partidir. Vizyoner lideri ve güçlü kadrosu ile DEVA Partisi “herkes için insan onuruna yaraşır bir hayat ve refah”vaadeden bir parti olarak yaklaşmakta olan yerel seçimlerde;Tüm Türkiyede olduğu gibi Şanlıurfa’da  da kend isim,logo ve adaylarımızla seçimlere gireceğiz.
Hemşehrilerimizin DEVA adaylarına teveccüh göstereceğine inaniyoruz. Belediyelerin devir-teslim işeminden itibaren bu kötüye gidişe dur diyeceğiz ve DEVA Belediyeciliği ile Şanlıurfamıza bir soluk getireceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."dedi.

AdminAdmin