SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 01:54

KAPLAN, İKTİDAR PARTİSİNİN YEREL YÖNETİMLERİ İFLAS ETMİŞTİR.

KAPLAN, İKTİDAR PARTİSİNİN YEREL YÖNETİMLERİ İFLAS ETMİŞTİR.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan bugün de ziyaretine Hilvan ilçesinde devam etti. 
DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Hilvan ilçesini ziyaret ederek, Hilvan’ın köyden bir farkının olmadığı dile getirdi. 
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Hilvan ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Hilvan’ın Gelişimi noktasında hiçbir hizmetin yapılmadığını dile getiren Kaplan, “Hilvan ilçemiz tıpkı Kırsal’da ki bir köy gibi” diyerek iktidarın belediye başkanlarına yüklendi.
Kaplan; Şanlıurfa’mızın güzide ilçesi Hilvan maalesef sahipsiz bırakılmıştır. Gerek Alt yapı, Gerek üst yapı konusunda hiçbir düzgün hizmet yapılmamıştır. Hizmet adı altında yapılan sözde proje ve çalışmalar Hilvanlı vatandaşlarımızı mutlu etmemiştir. İktidar, Mevcut yerel yönetimler Sosyal Belediyecilik anlamında Hilvan’a gereken asli çalışmaları yapmamıştır. Hilvanlı kardeşlerimizle bugün bir araya geldik. Kendilerini yüz yüze dinledik. Vatandaşlarımız birçok konuda şikâyetlerini bizlere aktardılar. Vatandaşımızın yaşadığı ve eksik olan çalışmaları tek tek not aldık. Biz DEVA Partisi olarak Hilvan’ı hak ettiği konuma getirmek için tüm imkân ve kaynakları 31 Mart’tan sonra göreve gelirsek Hilvan’a ve Hilvanlı kardeşlerimize seferber edeceğiz. DEVA belediyeciliği nasıl yapılır, tüm Hilvanlılar görecek. Halkın parasını yandaşlara değil, asil olan bu halka harcayacağız. Mevcut Belediye başkanlarının hangisine bakarsanız bakın, haklarında çeşitli yolsuzluklar ve belediye kadrolarına işin ehli liyakatli vatandaşlarımızı değilde akrabaları ile doldurduğunu göreceksiniz. İşte bunlara dur diyebilmek için Tüm Halkımızı DEVA Partisine destek vermeye davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin