SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 20:27

KAPLAN, ŞANLIURFA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

KAPLAN, ŞANLIURFA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek, çeşitli istişarelerde bulundular.
Şanlıurfa’nın Tarım, Turizm, Kültür Şehri’nin yanı sıra bir Ticaret merkezi olduğunu belirten DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şanlıurfamızı daha da ileriye taşıyarak Ticaret şehri sıralamasında üst seviyeye çıkarmak için yerel yönetimlerin de Ortak akılla Şanlıurfa Ticaret Borsası destek vermesi gerektiğini vurguladı.
Yaklaşık bir saat süren istişare ve ziyarette, Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanı Mehmet Kaya ile Şanlıurfa’nın Ticaret hacminin nasıl yükseltilebilinir gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunan Kaplan, her zaman Ticaret yapan vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.
Şanlıurfa Ticaret Borsası başkanı Mehmet Kaya ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık’a teşekkür etti.
Daha sonra DEVA Partisi seçim Ofisine geçen DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan’ı İYİ Parti Haliliye belediye başkan adayı Ali Eroğlu ve meclis üyeleri ziyaret ederek Demokrasi yarışında başarılar dilediler.

AdminAdmin