SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:58

KAPLAN, ŞANLIURFA’DA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Hasan Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında saha gezilerini sürdüyor.

KAPLAN, ŞANLIURFA’DA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

31 Mart 204’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başklan adayı Hasan Kaplan,Haliliye ilçe başkanı Hidayet Hülagü ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Daha sonra Pazarcı esnaflarınıda ziyaret eden DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başklan adayı Hasan Kaplan,Haliliye ilçe başkanı Hidayet Hülagü ve yönetim kurulu üyeleri burada esnafın sorunlarını dinleyerek, sorunları not aldılar.

Şanlıurfa’nın her kesimini ziyaret edeceklerini ve sorunları not alarak çözüm üreteceklerini belirten DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Hasan Kaplan; Şanlıurfa’ya DEVA yönetimiyle yeni bir vizyon kazandıracaklarını ifade etti.

Kaplan; Bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Şanlıurfa’nın sağlık alanında malesef vatandaşlarımızın yeterli derecede sağlık hizzmeti alamadıklarını gördük. inşallah 31 Mart’a bu sorunları gerekli mercilere ileterek takipçisi olacağız. Yine gezilerimiz kapsamında Pazarcı esnaflarımızı da ziyaret ederek hem sorunlarını dinledik, hemde vatandaşlarımızın taleplerini aldık. 31 Mart’a kadar Şanlıurfamız da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

 

AdminAdmin