SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:11

KAPLAN, ŞANLIURFA’YI, BECERİKSİZ, LİYAKATSİZ KADROLARDAN KURTARACAĞIZ

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında, Şanlıurfa’nın mahalle, cadde ve sokaklarını gezerek esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

KAPLAN, ŞANLIURFA’YI, BECERİKSİZ, LİYAKATSİZ KADROLARDAN KURTARACAĞIZ

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Haliliye ilçe başkanı Mehmet Ali Tekin, il yönetim kurulu üyesi İbrahim Halil Hartavi ve Parti gönüllüleri ile birlikte Bağlarbaşı, Açıksu caddesindeki esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şanlıurfa’da ki esnaf gezilerine aralıksız olarak devam ediyor. Halkın sorunlarını birebir esnaflardan dinleyen Kaplan, Şanlıurfa’nın her köşesinde Esnafların hayata ve geleceğe dair hiçbir beklentisinin artık kalmadığını, esnafın Ekonomik krizle giderek yok olduğunu belirterek şunları ifade etti.
Kaplan; “ Şanlıurfa’mızın sorunlarını yakından bilen bir kardeşiniz olarak Şanlıurfa’nın mahalle, cadde ve sokaklarını gezerek esnaf vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyorum. Ekonomik krizin yaratığı kaos vatandaşlarımızı çok kötü bir şekilde etkilemiş durumda. Hangi esnafımızı dinlesek, kepenk kapatma aşamasına geldiklerini ifade ediyor. Bu durum karşısında bir şeyler yapamamak elbette ki bizleri derinden üzüyor. İşte bizde bu göreve talip olurken, ülkemizin ekonomik çıkmazına bir şeyler yapabilme çabası içerisindeyiz. Ancak bizler iktidarda olmadığımızdan dolayı, sadece dinleyip not alıyor ve bu sorunları genel merkezimize raporlar halinde iletebiliyoruz. Biz iktidara geldiğimizde Ali BABACAN ve liyakatli kadrolar ile birlikte hem Türkiye’nin, hem de Şanlıurfa’nın DEVA’sı olacağız. Halkımızı bu beceriksiz, liyakatsiz kadrolardan kurtaracağız.”dedi.

AdminAdmin