SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 18:53

KAPLAN; ŞANLIURFA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

KAPLAN; ŞANLIURFA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve il Başkanı Mustafa Işık seçim çalışmaları kapsamında Eczacılar Odası ve Esnaf Sanatkarlar odası başkanlığını ziyaret ederek, Çeşitli istişarelerde bulundular.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan, il Başkanı Mustafa Işık, Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Ali Tekin ve yönetim kurulu üyeleri Eczacılar Odası başkanı Süleyman Acar ve Esnaf sanatkarlar odası başkanı Şefik Akay’ı makamında ziyaret ederek, Şanlıurfa’nın geleceği adına DEVA Partisi olarak atılacak adımlar ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunarak ortak akıl hareketi başlatacaklarını belirtiler.
Şanlıurfa’nın kötü yönetilmesin de  en büyük sorununun, Sivil Toplum kuruluşlarıyla istişare yapılmadığı ve Ortak akıl ile hareket edilmediğini ifade eden DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, DEVA Partisi ile bu anlayışı değiştireceklerini söyledi.
Kaplan; “ Yıllardır Şanlıurfa’nın yönetimini elinde bulunduranlar, istişare, ortak akıl ve liyakat anlayışını yönetimlerinde hep geri planda tutmuşlardır. Biz yaptık oldu mantığı ile hareket eden Belediyeler, Şanlıurfa’ya yapılacak Projeler noktasında sivil toplum Kuruluşlarımızın ve Odalarımızın fikirlerini maalesef önemsememişlerdir. Biz DEVA Partisi olarak bu anlayışı yıkarak, yönetimde Ortak akıl hareketini ortaya koyacağız. Liyakate önem vereceğiz. 31 Mart’an sonra Şanlıurfa’da herkes yönetime ortak olacaktır. Eğer bu halk yönetime dâhil edilmiyorsa, Bu yönetimlerden başarı beklenemez. Herkes DEVA Partisi’ne güvensin. Bu kapsamda bugün Eczacılar Odası başkanı Süleyman Acar ve Esnaf sanatkarlar odası başkanı Şefik Akay’ı ziyaret ettik. Şanlıurfa’nın geleceği adına neler yapabiliriz diye istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz Şanlıurfa’nın kangrenleşmiş yaralarına DEVA olmaya geliyoruz inşallah” dedi.

AdminAdmin