SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 12:53

KAPLAN, SURUÇ ÖĞRETMEN EVİ LOKALİNİN PTT’YE DEVREDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ.

KAPLAN, SURUÇ ÖĞRETMEN EVİ LOKALİNİN PTT’YE DEVREDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ.

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç Öğretmenevi lokalinin ve sosyal tesisinin PTT kurumuna devredilmesine tepki gösterdi.
Suruç Öğretmenevi lokalinin ve sosyal tesisinin PTT kurumuna devredilmesi tepki gösteren Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç’ta Gençlerin oturup sohbet edeceği bir alan yokken, var olan Öğretmenevi lokalinin ve sosyal tesisinin PTT kurumuna devredilmesini kabul etmiyoruz, bu gençlerimize ve Suruç halkına yapılan bir zulümdür diyerek şunları ifade etti.
Kaplan; Suruç Öğretmenevinin lokalinin ve sosyal tesisinin PTT kurumuna devredilmesi kabul edilecek bir durum değildir. Suruç ilçemizde gençlerin oturup sohbet edeceği hiç bir sosyal tesis maalesef yok. Mevcutta var olan Öğretmen evi lokalinin de PTT’ye devredilecek olması mevcut yöneticilerin Suruç Halkına ve Gençlerine ne kadar değer verdiğinin göstergesidir. Biz bu lokalin PTT’ye devredilmemesi konusunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiçbir şey Gençlerimizden daha önemli değildir. Şayet  PTT İhtiyacı varsa, bu ihtiyaç farklı bir  alanda yapılabilir. Her platformda gençliğe çok önem verdiklerini belirten mevcut yöneticiler, Gençlerin sosyal tesislerini kurumlara dönüştürerek gençlere önem vermediklerini apaçık göstermişlerdir. Biz DEVA Partisi olarak Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlara daha çok sosyal tesis, sosyal alanlar açmak için büyük projelerimiz var. İnşallah seçimi kazanıp 31 Mart’tan sonra Suruç ilçemizi  yepyeni bir DEVA yönetim anlayışıyla yeniden inşa edeceğiz” dedi.
DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan’ın bu açıklamalarına ve tepkisine,  Suruç Belediye Başkan Adayı Nahsan Alay, DEVA Partisi Suruç illçe başkanı Bozan Dözgör, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa IŞIK, Suruç Deva Partisi İlçe Başkanlığı, Suruç CHP İlçe Yönetimi, Saadet Partisi Suruç Belediye Başkan Adayı Mahmut Koç, Suruç Gelecek Partisi İlçe Yönetimi de destek vererek bu konuda ortak hareket edeceklerini belirtiler.

AdminAdmin