SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 01:23

KAPLAN; Türkiye’nin kurtuluş reçetesi DEVA Partisidir

KAPLAN; Türkiye’nin kurtuluş reçetesi DEVA Partisidir

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Yenice mahallesinde ev ziyaretleri yaptı.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Yenice mahallesinde Gökçe ailesi ve bir çok aileyi evlerinde ziyaret ederek destek istedi.
Bu gün ziyaretlerini Yenice mahallesinde sürdüren DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan birçok haneye konuk olarak, DEVA Partisinin misyonunu ve vizyonunu anlattı.
DEVA Parti’sinin Türkiye’nin Geleceğine ışık tutacağını vurgulayan DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Ülke’nin Ekonomik, sosyal, Kültürel, Özgür bir yönetim anlayışına sahip olduğunu dile getirdi.
Kaplan; “ Ülkemizin yaşadığı bu zor süreçte, Ekonomi, Hukuk, Adalet gibi bir ülkenin temel dinamiklerini oluşturan unsurların maalesef çökmüştür. Bunların yeniden inşası için Ülkemizin DEVA ihtiyacı vardır. Genel Başkanımız sayın Ali BABACAN’nın Türkiye Politikası hepimize bir yol göstericidir. Bu Ülkede yaşayan, tüm inançları, görüşleri ortak paydada buluşturarak daha güçlü bir Türkiye hedeflemektedir. Ekonomiden afet eylem planına, Eğitimden sağlığa, mülteci ve göç sorunundan tarım politikasına 22 eylem planımızla iktidarı aldığımızda yapacaklarımız hazırdır. Yerel yönetimlerle ilgili kısa ve uzun vadede yapacağımız eylem planımız ile Türkiye’nin kurtuluş reçetesi DEVA Partisidir” dedi.

AdminAdmin