SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 13:19

KAPLAN; URFA’NIN KURTULUŞ REÇETESİ DEVA’DIR!

KAPLAN; URFA’NIN KURTULUŞ REÇETESİ DEVA’DIR!

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç Belediye Başkan adayı Nahsan Alay ve yönetim kurulu üyeleri ile seçim çalışmaları kapsamında, Suruç kırsalında ki vatandaşları, sanayi sitesi esnaflarını ve Hayvan pazarı esnaflarını ziyaret etti.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Suruç kırsalında ki vatandaşları, sanayi sitesi esnaflarını ve Hayvan pazarı esnaflarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ki kırsal mahalleleri, sanayi sitesi esnaflarını ve Hayvan Pazarını ziyaret eden Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, “Maalesef yerel yönetimler özellikle kırsal mahallelere hizmet götürme noktasında sınıfta kalmışlardır. Hangi vatandaşa dokunsak, bizi bu kötü yönetim ve yöneticilerden kurtarın diye feryat ediyorlar ” diyerek, şunları ifade etti;
Kaplan; “Suruç sanayi Sitesi’nde başta altyapı ve üst Yapı yol çalışmaları olmak üzere tamamen kaderine terk edilmiş bir vaziyette. Bunun yanı sıra Çöpler belediye tarafından toplanmıyor. Suruç adeta bir enkaz. Suruç halkı hak ettiği hizmeti maalesef alamıyor. Yerel yönetimler, hizmet noktasında iflas etmiş bir durumda. Hangi vatandaşımıza dokunsak bin ah işitiyoruz. DEVA Partisi olarak bu kötü gidişata artık dur diyeceğiz. 31 Mart’ta halkımız gereken cevabı, kokuşmuş, köhnemiş mevcut yerel yönetimlere verecektir. Bizim bu konuda hiçbir şüphemiz yoktur. Şanlıurfamız DEVA vizyonu ile kurtuluşa erecektir. ”dedi.

AdminAdmin