YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 14:22

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin girişimleriyle belediye personelinin alacağı banka promosyonu için sözleşme imzalanırken, personel 25 bin lira promosyon alacak 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye personeline yönelik ek protokolle yapığı maaş zammının ardından personel için banka ile yapılan promosyon anlaşmasında da girişimde bulundu. Başkan Baydilli’nin girişimleriyle belediyeye ait KARBEL A.Ş. personeline maaş anlaşması yapılan bankadan 25 bin lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. 
Karaköprü Belediyesi Ek Bina Toplantı Salonunda yapılan toplantı ile personele duyurulan promosyon anlaşmasının detaylarını Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aslan ve Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak personele açıkladı. 
Başkan Yardımcısı Aslan, uzun süredir personelin en yüksek promosyonu alabilmesi için uğraştıklarını ve personeli sevindirecek rakama ulaşana kadar mücadele ettiklerini ifade ederek söz konusu rakama ulaşılmasında personel için devreye giren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin önemli pay sahibi olduğunu söyledi. 
Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da promosyonun personele hayırlı olmasını dilerken, personel ile ilgili her taleplerinde yardımcı olan ve her zaman personelin yanında olan Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti. 
Öte yandan Karaköprü Belediyesi personeline mart ayı sonuna kadar anlaşmalı banka tarafından kişi başı 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacak

 

AdminAdmin