FUTBOL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 16:23

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, ERBAASPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, ERBAASPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Sezonun 19. haftasında deplasmanda Erbaaspor'un konuğu olacak olan Karaköprü Belediyespor, günün antrenmanını Faruk Çelik Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş Tepecik maçının bir kaza bir iş kazası olduğunu ve bunu telefi edeceklerini dile getirdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Tepecikspor’u 1-1 beraber kalarak 1 puan aldı. Erbaaspor karşısında mutlak galibiyet ile çıkacak olan Kırmızı siyahlı ekip kendi tesislerinde Erbaaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcıları tüm futbolcularla birebir ilgilendiği gözlenirken Durmuş “mutlak 3 puan ile ayrılmak istediklerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi;  
“Hafta sonu mutlak 3 puan için çıktığımız sahada 90. Dakikada yediğimiz gole berabere kaldık. Puan farkı ile ilgili herkesin bir psikolojik eşiği oluştu. Herkesin öncelik sırası oluştu. Rakiplerinde kaybettiği haftada bizim puan kaybetmemiz 3 adım ilerde yakılacağımız hedefimizdi. Yakalamamayla noktalı biraz gerginlik yaratıyor. Biz 10 puan öndeyken arkamızdaki rakipler Şampiyon olacağız diye hayal kurarken kendi işimizi yakalamayla ilgili asla hiçbir zaman tereddüdümüz olmadı. Böyle bir tereddütlümüzde yok. 3-0, 4-0 kazanacağımız maçı gereksiz bir gole gereksiz bir hatayla beklemedik bir şekilde 2 puan kaybettik. Kazansaydık belki bu haftaki rakibimiz Erbaaspor ile daha farklı pozisyon olacaktı.  Bu anlamda biraz sorun oldu. Biz rakibimize saygı duyuyoruz. Gideceğiz orda her zamanki gibi kazanan davranışı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. İnşallah oradan olumlu döneceğiz. Tabi ki 2 haftadaki kaybettiğimiz 4 puan alsaydık. Bugün 14, 15 puan farkları konuşuyor olacaktık. Şampiyonluk bize çok yakın kalacaktı. Bunu kaçırdık bunun dışında değişen hiç bir şey yok biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hafta sonu inşallah iyi bir oyun karakteri oyun gücü koyarak. Kazanan davranışı sergileyip oradan olumlu döneceğiz. Emin adımlarla yolumuza devam etme istiyoruz. Bu hafta sonu bir kaza idi iş kazasıydı. Bu 2 haftada olumlu dersler çıkarttık. Önümüze bakıyoruz. Hafta sonu da inşallah kazanarak döneceğiz.” Dedi. 

Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcıları tüm futbolcularla birebir ilgilendi. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından takım kulüp tesislerine geçti. Kırmızı Siyahlı ekibin Erbaaspor karşılaşması ise Pazar günü Erbaa İlçe Stadında saat 14.00'da oynanacak.

AdminAdmin