YEREL
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:53

KARAKÖPRÜ ZABITADAN KAPSAMLI DENETİM

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaş sağlığı için ilçedeki market, fırın, kasap ve gıda işletmelerinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi

KARAKÖPRÜ ZABITADAN KAPSAMLI DENETİM

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için sahadan ayrılmıyor. Ekipler ilçedeki market, fırın, kasap ve gıda işletmelerinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla vatandaş sağlığı için denetimlerini sık tutan ekipler özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde durarak işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol edip kurallara uymayan işletmeler hakkında işlem yapıyor.

Seyrantepe Mahallesinde bulunan market, fırın, kasap gibi gıda işletmelerinde denetim gerçekleştiren ekipler, marketlerde ürünlerin son kullanma tarihi ve fiyat etiketi denetimi yaparken fırınlarda da ekmek gramajı ile üretim alanı hijyeni kontrolü gerçekleştirdi.

Başkan Metin Baydilli, vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi, kaliteli gıda tüketimi için zabıta ekiplerinin gündüz ve gece vardiyalı olarak sahada olduğunu dile getirerek, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz halkımızın kaliteli hijyen kurallarına uygun bir şekilde üretilen ve satılan ürünlere ulaşmasını sağlamak için sahada denetimler gerçekleştiriyor.

Paketli gıda satışı yapan marketlerde ürünlerin son kullanma tarihi ve fırınlarda da gramaj ve temizlik konusunda dikkatli davranıyoruz, esnafımızın da hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın kaliteli, hijyen kurallarına uygun şekilde daha sağlıklı ürünler tüketmesi için ilçe genelinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecek.

AdminAdmin