YEREL
Giriş Tarihi : 21-06-2023 13:45

KARAKÖPRÜ'DE ASFALTLA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARAKÖPRÜ'DE ASFALTLA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yolları sıcak asfalt serimiyle yenileme çalışmaları gerçekleştirirken, Akpiyar Mahallesi'nde deforme olmuş asfalt yol yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Karaköprü Belediyesi ilçede başlattığı yol açma ve yenileme atağını aralıksız sürdürürken, ilçedeki deforme olmuş asfalt yollar sökülüp yeni sıcak asfaltla yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi tarafından yürütülen çalışmalarla Akpiyar Mahallesinde deforme olmuş asfalt yol sökülüp stabilize malzeme serilerek yeni asfalta hazır hale getirildikten sonra sıcak asfalt serim işlemi yapıldı. Yeni asfalt yol çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yol sıkıntısı yaşanmaması için ciddi bir ekip çalışması içinde olduklarına dikkat çekerken, asfalt yol yenileme çalışmalarına da başladıklarını kaydetti. 

Başkan Baydilli, "Karaköprü ilçemiz her geçen gün gerek konut sayısı gerekse nüfus anlamında büyüme kaydettiği için yeni yol ihtiyacı elzem hale geliyor. Fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar kazandırırken mevcut yollarda da vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Akpiyar Mahallemizde deforme olmuş eski asfalt yolu söküp yeni asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. İnşallah program dahilinde tüm mahallelerimizde bu çalışmalarımızı yapıp yollarımızı yenileyeceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi, Akpiyar Mahallesinin ardından program dahilinde diğer mahallelerde de asfalt yol yenileme çalışması gerçekleştirecek.

AdminAdmin