YEREL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 18:33

KARAKÖPRÜ'DE SORUNSUZ ULAŞIM İÇİN YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi ilçe genelinde kış öncesi ihtiyaçları karşılamak üzere üst yapı ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

KARAKÖPRÜ'DE SORUNSUZ ULAŞIM İÇİN YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek ve vatandaşların sorunsuz bir şekilde seyahat edebilmesi için yürüttüğü üst yapı çalışmaları kapsamında ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yolların kilitli parke döşenene kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme seriliyor.

Batıkent Mahallesinde yeni yol açma çalışması gerçekleştirilirken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor. Yolun alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunulacak. Ayrıca Mehmetçik Mahallesinde de yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yolda da kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede sürekli bir yol ihtiyacı ortaya çıktığını ifade ederek özellikle kış gelmeden bu ihtiyacı karşılamak üzere yol ağını genişlettiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Fen işleri ekiplerimiz ilçemize yeni yollar açmak, açılan yolları düzenlemek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli büyüyen, yeni konutlarla nüfusu ve hizmet ağı artan ilçemizde yol ihtiyacı doğuyor ve biz de vatandaşlarımızın ulaşım anlamında sıkıntı yaşamaması için yol seferberliği yürütüyoruz.

Birçok mahallemizde yoğun bir işleyiş içerisindeyiz ve program dahilinde her mahallemize dokunuyoruz. Bizim tek hedefimiz vatandaşlarımızın ilçemizde sorunsuz bir şekilde yaşamasıdır” diye konuştu.

Öte yandan, Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına kış şartları el verdiğince devam edecek.

AdminAdmin