YEREL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 11:11

KARAKÖPRÜ'DE SOSYAL MARKET İLE YÜZLER GÜLÜYOR

Karaköprü Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren sosyal marketinden yaklaşık 3 bin vatandaş faydalanarak hiçbir ücret ödemeden evlerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını gideriyor

KARAKÖPRÜ'DE SOSYAL MARKET İLE YÜZLER GÜLÜYOR

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği sosyal market projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve hayırseverler tarafından tedariki sağlanan sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, giyim vb. ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor.
Akpiyar Mahallesinde bulunan sosyal markette Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile kuru gıda, yiyecek, giyim vb. temel ihtiyaçlarını herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin önemle üzerinde durduğu sosyal marketten ilçede tespit edilen yaklaşık 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanırken, gelir durumuna göre belirlenen puanlama sistemiyle 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık sosyal yardım yapılıyor.

Sosyal marketin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir umut ve hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir iyilik köprüsü olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, burada vatandaşların hiçbir ücret ödemeden temel ihtiyaçlarını karşılayabildiğini kaydetti.

Başkan Baydilli yapılan hizmetle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Biz ilçemizi hizmetle ve projelerle geliştirip güzelleştirirken burada yaşayan vatandaşlarımızı gözetmeyi de unutmuyoruz. Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizim hem asli belediyecilik görevimiz hem de insani vazifemizdir. Bu ailelerimize sosyal market vasıtasıyla yardımcı oluyoruz, onların gıda ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.

Bu hizmeti sunarken tabi ki hayırsever vatandaşlarımızın, iş insanlarımızın desteklerini de alıp daha fazla vatandaşımıza destek oluyoruz. Sosyal marketimiz vesilesiyle yaklaşık 3 bin vatandaşa, yüzlerce aileye gıda ve giyim konusunda katkıda bulunuyoruz. Biz elimizden geldiğince bundan sonra daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza, ailelere yardımcı olmak ve onların yanında olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sosyal marketimize bağışlarda bulunarak ihtiyaç sahiplerini sevindiren tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal marketten faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, kendilerine verilen destekten dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.


 

AdminAdmin