YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 16:49

KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçede yeni açılan yollar ile yenilenen alanlarda üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor

KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ilçede vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesi için yeni yol açma ve mevcut yollarda yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mehmetçik Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştirilerek yeni yollar hizmete sunuluyor.

Yol hizmetinin öncelikli olduğuna dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her bölgede yoğun bir yol çalışması içerisinde olduklarını ifade etti. Yeni yol açma faaliyetlerinin yanında üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke döşeme ve sıcak asfalt serimiyle yeni yolları hizmete sunduklarını kaydeden Başkan Baydilli, “Her geçen gün büyüyen ilçemizde iş yükümüz de doğal olarak artıyor ve ihtiyaçlara cevap vermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda yeni yollar açarken, üst yapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları da yeniliyoruz.

Her mahallemize dokunup çalışma gerçekleştiriyoruz. Fen işleri ekiplerimiz Mehmetçik Mahallemizde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke döşeme işlemiyle yeni yolları hizmete açıyor. Tek amacımız yollarında sorun yaşanmayan daha güzel bir ilçeyi vatandaşlarımıza sunmaktır” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mehmetçik Mahallesinin yanı sıra Doğukent, Seyrantepe ve Batıkent mahallelerinde ihtiyaç dahilinde programlı olarak yol çalışmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin