YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 10:36

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN YANINDA

Karaköprü’de vatandaşlar 31 Mart seçimleri için ilçeyi hizmet ve projeleriyle kalkındıran Başkan Metin Baydilli’nin yanında durarak hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürmesi için destek veriyorlar

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN YANINDA

8,5 yıldır yaptığı önemli hizmet ve projelerle Karaköprü’yü önemli bir ilçe haline getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilirken, vatandaşlar da ilçenin kalkınması ve hizmetin devamı için Başkan Baydilli’ye destek veriyorlar.

Başkan Baydilli’nin ilçede açtığı seçim ofisi her gece vatandaşlarla dolup taşarken, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de seçim ofisini ziyaret ettiler. Vatandaşlarla buluşup sohbet eden İl Başkanı Delioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Karaköprü’de çok güzel işlere imza atıldığı ve en iyi hizmetlerin yine Başkan Baydilli ile geleceğini dile getirdiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de her gün seçim ofisini dolduran, ziyaretlerde ve ev toplantılarında kendilerine teveccüh gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, “Bugüne kadar sizin desteğinizle ilçemize hizmet ettik, İnşallah 31 Mart’ta yine sizin kararınız hizmetin devamı ve istikrar yönünde olacaktır. Karaköprü’de şehri imar ederken sizin gönüllerinize girmek ve sizin sevginizi kazanmak benim için çok değerlidir” diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin seçim ofisinde diğer partilerden AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozetlerini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu taktı.

AdminAdmin