SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2024 14:00

KIRSALDAKİ MUHTARLARDAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Milletvekili A. Emin Önen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte ilçe kırsalındaki muhtarlarla buluşurken, muhtarlar hizmetlerin devamı için Başkan Baydilli’ye desteklerini iletti

KIRSALDAKİ MUHTARLARDAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye 31 Mart’taki mahalli idareler seçimleri öncesi destek artarak devam ediyor. İlçeye bağlı kırsal mahallelerdeki muhtarların düzenlediği iftar davetine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte katılan Başkan Baydilli muhtarlarla sohbet edip kırsala yapılan hizmetleri anlattı.
Korukezen Kırsal Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar davetinde kırsal mahalle muhtarları mahallelerine yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için desteklerini ilettiler.
Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Metin Baydilli, kırsala yapılan sathi asfalt yol, çok amaçlı salon ve sentetik çim saha gibi hizmetlerinden bahsedip yeni dönemde bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Baydilli, destekleri ve davetleri için muhtarlara teşekkürlerini iletti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Başkan Baydilli ile birlikte koordineli bir şekilde Karaköprü kırsalına hizmet ettiklerini söyleyerek bu hizmetlerin vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda devam edeceğinin altını çizdi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, kırsala özellikle AK parti döneminde ciddi yatırımlar yapıldığını ve bu hizmetlerin artarak devam etmesi için 31 Mart seçimlerinin önemli olduğunu kaydetti.
İftar daveti sonrası Milletvekili A. Emin Önen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli günün anısına kırsal mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çekindi.

AdminAdmin