YEREL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 12:30

KRAL ŞAKİR KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen etkinlikle ‘Kral Şakir ve Kapadokya Macerası’ isimli çocuk tiyatrosu sahnelenirken, çocuklar birbirinden eğlenceli müzikler ve danslarla doyasıya eğlendi

KRAL ŞAKİR KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel gösterileri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir ve arkadaşlarının maceralarını anlatan müzikli çocuk oyunu ‘Kral Şakir ve Kapadokya Macerası’ çocuklar için sahnelendi.

Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde gerçekleşen çocuk tiyatrosu etkinliğinde Kral Şakir ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesi, dansları ve müzikleri çocukları çok eğlendirirken, birbirinden güzel ışık ve sahne gösterileri çocuklardan bol bol alkış aldı.

Tiyatro gösterisine gelen çok eğlendiklerini ve tiyatro gösterisine geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken, öğretmenler ve veliler de çocuklara yönelik yapılan bu etkinliklerin çok değerli olduğunu belirtip bu imkanları çocuklara sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çocuklar için düzenlediği tiyatro etkinlikleri birbirinden güzel ve sürprizlerle dolu programlarla devam edecek.

AdminAdmin